Inschrijven nieuwe patienten

Let op: in verband met de drukte werken wij momenteel met een wachtlijst.
 
Graag heten wij u welkom als nieuwe patient in onze praktijk.
Om u in te schrijven vragen we u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij hanteren het beleid van halfjaarlijkse controles. Nadat u zich heeft ingeschreven in onze praktijk, wordt u uitgenodigd voor een eerste consult. Tijdens dit consult kunt u uw wensen en bijzonderheden/klachten kenbaar maken. Het gesprek kan iets langer duren dan een normale controle en kan bestaan uit de volgende onderdelen: 

• Een medische anamnese. U wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen betreffende uw algehele gezondheid. De tandarts bespreekt deze, indien nodig, met u. (Indien u medicijnen gebruikt neemt u dan de naam mee) 
• Een tandheelkundige anamnese. De tandarts vraagt u naar uw tandheelkundige voorgeschiedenis en naar de huidige staat van uw gebit. 
• Een mondonderzoek. De tandarts verricht onder meer parodontaal onderzoek (onderzoek naar de gezondheidstoestand van het tandvlees en het kaakbot), en cariësonderzoek (gaatjes). Ook onderzoekt de tandarts de occlusie (het dichtbijten) en de articulatie (het kauwen). 
• Het maken van digitale rontgenfoto's. Deze helpen de tandarts de gezondheidstoestand van tanden, kiezen en tandvlees te bepalen. Gebruikelijk maken wij deze om de twee jaar, in verband met pijnklachten worden uiteraard eerder foto’s gemaakt. 

 
 
kleurstrook